Welkom op de website van LIZ Utrechts Ensemble voor Muziektheater. Hier vind je alle informatie over komende en afgelopen producties, audities en meer.

Over LIZ

LIZ Utrechts Ensemble voor Muziektheater maakt musicals in Utrecht onder professionele begeleiding. In ons twintigjarig bestaan hebben we een rijk palet aan stijlen neergezet, waarbij één belangrijk uitgangspunt altijd geldt: de spelers maken de productie. In het repetitieproces ontstaan er scènes, grappen, invullingen, die soms wel, soms ook niet de eindvoorstelling halen. Dat maakt elke repetitie uniek en zelfs elke voorstelling net weer anders.

Nieuwe voorstelling: Big Fish

Voor haar volgende productie werkt LIZ aan Big Fish. Het wordt een extra feestelijke voorstelling, want LIZ bestaat 20 jaar! Lees hier meer over onze jubileumproductie! We spelen Big Fish van 3 t/m 6 februari 2022.

Kun je niet wachten om Big Fish te zien? Dat hoeft ook niet! Bekijk hier alvast het voorproefje van het nummer ‘Wees de held van je verhaal!’

Onze subsidiegevers blijven ons steunen

We zijn heel blij dat onze subsidiënten Gemeente Utrecht, K.F. Heijnfonds, Elize Mathildefonds en het Prins Bernard Cultuurfonds ons blijven steunen, ook nadat we hebben moeten besluiten om de voorstelling uit te stellen. Zonder hun bijdragen is het voor ons niet mogelijk om onze producties te maken.

Nieuwe archiefpagina’s

We hebben onze productiepagina’s bijgewerkt. Meer foto’s en achtergronden bij onze eerdere producties vind je onder Voorgaande producties.

Feestkleding365.nl steunt LIZ

Musicaltheater is misschien wel een van de duurste theatervormen. Voor onze producties zijn we altijd op zoek naar sponsors. We zijn dan ook heel blij met de support van Feestkleding365.nl.