LIZ Utrechts Ensemble voor Muziektheater bestaat in 2020 20 jaar! Dat vieren we in oktober 2020 met een bijzondere jubileumvoorstelling die alle elementen bevat waar LIZ om bekend staat: een komisch en ontroerend verhaal, prachtige muziek en geweldige ensemble stukken waar LIZ zijn geheel eigen draai aan gaat geven. Big Fish, bekend van de gelijknamige film van Tim Burton, bevat het allemaal!

LIZ houdt op 18 en 25 september audities voor de laatste open plaatsen in de groep. Meedoen? Kijk op de pagina Audities

Big Fish vertelt het verhaal van Edward, een vader met een grote fantasie, en zijn zoon Will, die als journalist alleen aan waarheidsvinding wil doen. Wat klopt er van de avonturen die zijn vader altijd heeft verteld? Wat is waar en wat is visserslatijn?

Laat je meeslepen door een verhaal vol uitzinnige en fantasierijke personages, spannende avonturen en romantiek. De meeslepende muziek is gecomponeerd door Andrew Lippa, van wie LIZ eerder de succesvoorstelling The Addams Family speelde. Big Fish wordt een musical over de kracht van de fantasie, het volgen van je dromen en alles uit het leven halen wat erin zit.