LIZ Utrechts Ensemble voor Muziektheater bestaat 20 jaar! Dat vieren we met een bijzondere jubileumvoorstelling die alle elementen bevat waar LIZ om bekend staat: een komisch en ontroerend verhaal, prachtige muziek en geweldige ensemblestukken waar LIZ zijn geheel eigen draai aan gaat geven. Big Fish, bekend van de gelijknamige film van Tim Burton, bevat het allemaal!

Edward Bloom, handelsreiziger en bovenal een vader met een grote fantasie, heeft zijn zoon altijd de meest fantastische avonturen verteld. Nu zijn vader oud en ziek begint te worden en hijzelf op het punt staat te trouwen, wil zijn zoon Will als rechtgeaarde journalist aan waarheidsvinding doen. Was zijn vader een grote fantast en verzon hij de wereld bij elkaar? Of klopt er toch wel iets van de avonturen die zijn vader altijd heeft verteld? Wat is waar en wat is visserslatijn?

Laat je meeslepen door een verhaal vol uitzinnige en fantasierijke personages, spannende avonturen en romantiek. De meeslepende muziek is gecomponeerd door Andrew Lippa, van wie LIZ eerder de succesvoorstelling The Addams Family speelde. Big Fish wordt een musical over de kracht van de fantasie, het volgen van je dromen en alles uit het leven halen wat erin zit.

Big Fish wordt gemaakt door:
Nikki van Bart, Maartje van Dijk, Wijcher van Dijk, Linde Erinkveld, Lisa Glasbergen, Martijn de Haar, Susanne Heek, Mark van der Heijden, Hellen Hendriks, Wim van Huissteden, Laura Jansen, Peter van Klingeren, Remco Kole, Eline Kouwets, Lisanne Kramer, Peter van der Linde, Katinka van Loevesijn, Esther Meijer, Frank Maria Meijers, Nathalie Metheuver, Toine Minnaert, Linda Noothout, Paul Noothout, Michal Oppenheim, Marieke Somsen, Jonathan Steinebach, Carlijn Stolten, Christle Tjon a Man, Fokke Uiterwaal, Aida Visser, Luca Vousten.