Van 15 t/m 18 april 2022 speelde LIZ in ZIMIHC Theater Stefanus in Utrecht de jubileumproductie Big Fish.

Edward Bloom, handelsreiziger en bovenal een vader met een grote fantasie, heeft zijn zoon Will altijd de meest fantastische avonturen verteld. Nu Edward oud en ziek begint te worden en Will op het punt staat te trouwen, wil Will als rechtgeaarde journalist uitvinden wat nou precies waar blijkt te zijn van die verhalen… Was zijn vader een grote fantast en verzon hij de wereld bij elkaar? Of klopt er toch wel iets van de avonturen die zijn vader altijd heeft verteld? Wat is waar en wat is visserslatijn?

Big Fish is een musical over de kracht van de fantasie, het volgen van je dromen en alles uit het leven halen wat erin zit.

Big Fish werd gemaakt door:
Nikki van Bart, Maartje van Dijk, Wijcher van Dijk, Linde Erinkveld, Lisa Glasbergen, Martijn de Haar, Susanne Heek, Mark van der Heijden, Hellen Hendriks, Marleen Jellema, Peter van Klingeren, Remco Kole, Eline Kouwets, Peter van der Linde, Katinka van Loevesijn, Frank Maria Meijers, Nathalie Metheuver, Toine Minnaert, Linda Noothout, Paul Noothout, Michal Oppenheim, Laura van Paesschen, Marieke Somsen, Carlijn Stolten, Christle Tjon a Man, Sterre Tromp, Fokke Uiterwaal en Aida Visser.