Van 1 t/m 4 februari 2018 speelde LIZ in ZIMIHC Stefanus deze hilarische musical comedy rond de beroemde excentrieke familie Addams.

Kijk wie er nu in je buurt woont! Jouw favoriete familie excentriekelingen beklimt van 1 tot en met 4 februari het podium van Theater Stefanus in Utrecht. Word deelgenoot van een hilarische love-story vol passie en onopgebiechte geheimen met een licht morbide randje.

Wednesday Addams, oudste dochter van het gezin en de kroonprinses van de duisternis, is groot geworden en heeft een schokkend geheim dat alleen vader Gomez weet. Ze is verliefd op een lieve jongeman uit een respectabele familie. En… ze wil trouwen! Terwijl zijn innig geliefde Morticia, moeder des huizes, langzaam achterdochtig wordt, trekt Gomez alles uit de kast om zijn dochters geheim te bewaren… totdat de twee families elkaar ontmoeten voor een noodlottig diner met hilarische gevolgen.

Sluit je aan bij hen, oom Fester, bediende Lurch, zusje Pugsley en vele anderen voor een hartverwarmend verhaal van liefde, familie en vriendschap … met een twist!
LIZ brengt The Addams Family met een 13 man sterk live orkest. Een feest voor het hele gezin, of je nu 7 of 307 bent!

Casts

Thomas Kok als Fester met ensemble

Cast Kist
Gomez Addams – Fokke Uiterwaal
Morticia Addams – Nikki van Bart
Wednesday Addams – Aida Visser
Pugsley Addams – Susanne Heek
Fester Addams – Thomas Kok
Grootje Addams – Marieke Somsen
Lurch – Martijn de Haar
Maarten Dommerholt – Remco Kole
Annelies Dommerholt – Lesley Cordewener
Lucas Dommerholt – Mark van der Heijden

Ensemble: Cécile Magnee, Jasmijn Swankhuizen, Laura Jansen, Leonie van Someren, Lisa Buenen, Mark van der Heijden, Sue Koekoek, Susan van Praag, Paul Noothout, Michal Oppenheim, Anique Greijmans, Elvie Casteleijn, Toine Minnaert, Anna van Driel, Katinka van Loevesijn

Cast Zerk als The Addams Family

Cast Zerk
Gomez Addams – Paul Noothout
Morticia Addams – Michal Oppenheim
Wednesday Addams – Anique Greijmans
Pugsley Addams – Elvie Casteleijn
Fester Addams – Toine Minnaert
Grootje Addams – Anna van Driel
Lurch – Remco Kole
Maarten Dommerholt – Martijn de Haar
Annelies Dommerholt – Katinka van Loevesijn
Lucas Dommerholt – Mark van der Heijden

Ensemble: Cécile Magnee, Jasmijn Swankhuizen, Laura Jansen, Leonie van Someren, Lisa Buenen, Mark van der Heijden, Sue Koekoek, Susan van Praag, Fokke Uiterwaal, Nikki van Bart, Aida Visser, Susanne Heek, Thomas Kok, Marieke Somsen, Lesley Cordewener